Terézváros
    Terézváros
Terézváros   - Kereskedelem
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
cipő élelmiszer, ABC kiskereskedés
divat, ruházat játék, ajándék könyvesbolt
egyéb kis és nagyker papír, irószer
ékszer
 
  kis és nagyker
 
 Compri-Med Kft.
Város: 1062. Budapest
Utca: Aradi u. 41. 3645
Telefon: 06 1 311-1883
Fax: 06 1 311-1883
Mobil: 06 30 949-3700, 06 30 964-6040
Weblap: www.compri-med.hu
E-mail: info@compri-med.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

Társaságunk 1993 óta folytatja tevékenységét, elsõsorban mint a Ganzoni u.CIE AG (St.Gallen) SIGVARIS márkanevû svájci gyógyharisnya gyártó cég magyarországi képviselete, és termékeinek kizárólagos forgalmazója. Az importõri és nagykereskedelmi tevékenység mellett saját üzletünkben különféle gyógyászati segédeszközöket forgalmazunk, természetesen elsõsorban gyógyharisnyákat, de bármely más gyógyászati eszközt is kiszolgálunk, vény ellenében, vagy recept nélkül.
 

Mi a visszeresség, hogyan keletkezik?
Keringési rendszerünkben artériák – verõerek, és vénák – visszerek látják el a sejteket friss oxigénnel és tápanyaggal, és biztosítják a salakanyagok elszállítását. Az artériákban a friss, oxigéndús vér áramlását a szív pumpáló ereje biztosítja. Ez az erõ azonban nem elegendõ a vénás vér felfelé – a végtagokból a szív felé áramoltatására. A vénás vér felfelé áramlását két további eszköz biztosítja. A láb izmainak összehúzódása és elernyedése, azaz az izompumpa kényszeríti a vénás vért az áramlásra, és a visszerekben található szelepecskék, a vénabillentyûk biztosítják, hogy a vér csak egy irányba, azaz felfelé áramolhasson.
Ha valamilyen okból a vénákban tágulat keletkezik, a billentyûk elválnak egymástól, elszakadhatnak, nem zárnak rendesen, a vénás vér visszafelé áramolhat az adott szakaszon, pangás keletkezik, melynek következtében az érfalon érrög - trombus – keletkezhet, mely ha leválik és a véráramba kerül, trombózist vagy embóliát okozhat.
Mi az oka ennek a rendellenességnek?
Az okok közé tartozik az öröklött hajlam is. Ha Ön tudja, hogy családjában elõfordult visszeresség, trombózis, vagy embólia, legyen elõvigyázatos, olvassa el figyelmesen ezt a tájékoztatót, tanácsot kap a megelõzésre! A visszeresség további kiváltó oka lehet a mozgásszegény életmód, az álló- vagy ülõ munka. Ha nem mozgunk eleget, az izompumpa nem tudja segíteni a vénás vér folyamatos áramlását. A sok ülésnél lábunk egész nap lóg, térdben behajlik, a térdhajlatnál a vénás áramlás korlátozva van.
Ugyancsak veszélyt jelent a túlsúly. A felesleges teher cipelése megterhelõ a láb izmai és erei számára.
A vénás rendszer mûködését hormonális hatások is befolyásolják. Így a terhesség, illetve a fogamzásgátló tabletták szedése is megterhelheti. A terhességgel kapcsolatos problémákról a kismamák részére szóló oldalon találhat bõvebb információt.
Hogyan észleljük a visszeresség kialakulását?
Az elsõ figyelmeztetõ jelek igen korán jelentkezhetnek. Nem feltétlenül a kék, vastag erek, csomók megjelenése az elsõ intõ jel, az estére elnehezedõ fáradt és gyakran túl forró láb, az enyhe zsibongás a lábszárban vagy bokatájon – az úgynevezett „nyugtalan láb”, vagy a gyakran jelentkezõ görcs, vagy fájdalom jóval korábban figyelmeztethet, hogy a vénás keringés nem mûködik tökéletesen.
Mi a teendõ?
Amint ezeket a figyelmeztetõ jeleket észleli, haladéktalanul forduljon szakorvoshoz! Ma már hatékony módszerek állnak rendelkezésére a visszérproblémák kezelésére. Gyógyszeres, vagy kompressziós (rugalmas pólyával illetve gyógyharisnyával) kezeléssel az állapot jelentõsen javítható.


ÖN IS KIVEHETI RÉSZÉT GYÓGYULÁSÁBAN!
1. Mozogjon, sportoljon minél többet! Sétáljon, fusson, ússzon akár minden nap, biciklizzen, tornásszon, mozgassa minél többet lábizmait!
2. Étkezzen egészségesen, próbálja esetleges túlsúlyát leadni, ne terhelje lábait felesleges kilókkal!
3. Tartózkodjon a túlzott napozástól, szaunától, a túl sok meleg nem tesz jót a visszereknek. Lábát alulról felfelé zuhanyozza langyos, vagy hideg vízzel, ezzel fokozhatja az erek rugalmasságát.
4. Hordjon kompressziós harisnyát minden nap! A betegség kezdeti stádiumában elegendõ megelõzõ harisnyákat viselni, a kialakult visszerességre orvosa ír fel Önnek gyógyharisnyát. A rendszeresen viselt gyógyharisnya fokozza az izompumpa hatékonyságát, segít a vénabillentyûk jobb záródásában, gyorsítja a vénás vér felfelé áramlását.


MIÉRT SIGVARIS?
Miért ajánljuk Önnek a SIGVARIS harisnyákat?
- rendkívüli anyagválaszték termékeinket természetes gumi, pamut vagy nagyon finom, selymes tapintású mûszál alapanyagból gyártják.
- nagy méretválaszték Minden termék 12 standard méretben áll rendelkezésre. Amennyiben ez a méret mégsem felel meg Önnek, lehetõség van mérték utáni gyártásra is.
- Színválaszték A mûszálból készült termékek többsége több divatos színben is kapható. - Extrák A SIGVARIS harisnyák nem tükrözik a gyógyharisnyákról kialakult általános képet. Csipkés, szilikonos combfix, alakot is formáló harisnyanadrág, kismama harisnyanadrág teszik a termékeket naponta hordható, divatos, de mégis gyógyászatilag hatékony viseletté.


VÉNYRE IS? IGEN!
A SIGVARIS gyógyharisnyák vényre is kaphatóak. A vény felírására sebész, érsebész, belgyógyász, bõrgyógyász szakorvos jogosult. A recepten az „EÜ TÉR KÖT.” Jogcímet kell bejelölni.

Fényképek:

 Zsámai Bt.
Város: 1065. Budapest
Utca: Révay u. 4. 9797
Telefon: 06 1 354-1800
Fax: 06 1 354-1803
Mobil: 06 70 320-5536
Weblap: www.ablaknet.hu
E-mail: info@mail.ablaknet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

 

A Zsámai Nyílászáró és Épületgépészeti Bt.

 
 Cégünk 2002-ben alakult nyílászárók, télikertek és épületgépészeti berendezések beépítésére. Jómagam, és kollégáim fiatal, lendületes csapatot alkotunk, a gyártást és beszerelést 5-10 éves tapasztalattal rendelkezo munkatársaink végzik. Csak minoségi igényeket kielégíto és korszeru termékeket ajánlunk, amelyek szakszeruen, gondosan beépítve évtizedekig kifogástalanul meg fognak felelni Üzletfeleink elvárásainak.

Mielott kapcsolatot kezdeményeznek velünk, tiszteljék meg cégünket azzal, hogy megismernek néhány üzleti alapelvet, amelyekhez ragaszkodva egy kemény kínálati piacon is biztosítani kívánjuk üzletfeleink megelégedettségét és megbecsülését.

Üzleti kapcsolataink elso pillére:

ELEKTRONIKUS TÁJÉKOZTATÁS ÉS TERMÉKISMERTETÉS

Természetes, hogy a sokféle használati cél, muszaki megoldás és az egyre bovülo termékválaszték még a szaktervezo számára is kockázatos és helyrehozhatatlan lépéssé teszi a választást. Ezért a legnagyobb figyelmet fordítjuk arra, hogy az Internet szinte határtalan információs forrását jól áttekintheto formában minden kedves érdeklodonk rendelkezésére bocsátsuk. Ön nyugodtan és minden befolyástól mentesen tájékozódhat a ?virtuális piacon?. De talán ennél is fontosabb, hogy honlapunkon közértheto tájékoztatást és támpontokat igyekszünk adni az Önnek legmegfelelobb megoldások mérlegeléséhez. Ön választhatja a legexkluzívabb megoldásokat is, mi azonban abban kívánunk segíteni, hogy a legalkalmasabbat és a legmegbízhatóbbat válassza.

Üzleti kapcsolataink második pillére:

SZEMÉLYESSÉG

Az építési munkák, különösen a meglévo épületeken végzett korszerusítések a vállalkozó és megbízója között bizalmi viszonyt és szoros kapcsolattartást követelnek. A költségek nem határozhatók meg teljes pontossággal, az egyes szakipari munkák kényszerkapcsolatban vannak, a munkát váratlan nehézségek hátráltatják. Ezért, noha korunkban a legköltségesebb szolgáltatás a személyes rendelkezésre állás és elozékenység, a legjobb befektetésnek azt tekintjük, ha bemutató termünkben színvonalas körülmények között, vagy akár helyszíni megbeszélés keretében behatóan tisztázhatjuk, hogy mire van Önöknek szükségük. Mindent javaslunk, amire szüksége van, és semmit, amit késobb fölöslegesnek érezne.

Üzleti kapcsolataink harmadik pillére:

MÉLTÁNYOS ÁRKÉPZÉS ÉS MINOSÉGI TERMÉK

Az árszínvonal a kölcsönösen elonyös üzletek alapkérdése. Árajánlataink teljes mértékben versenyképesek, mert
? Igyekszünk az internet tájékoztatás és kapcsolatépítés teljes eszköztárát kihasználni,
? Beszállítóinkkal kiemelt bizalmi kapcsolatokat alakítottunk ki,
? Minden eszközt megragadunk, ami munka- és költségráfordításaink hatékonyságát versenytársaink fölé emelheti.

Mindamellett, ha egy nyílászárót alárendelt célra, vagy pillanatnyi anyagi korlátokra tekintettel késobbi minoségi csere szándékával építenek be, a tömegtermék választását ajánljuk. Egy színvonalas közösségi épület, egy minoségi igényt sugárzó gyárépület vagy iroda,  és saját otthonunk légköre azonban olyan mértékben függ a beépített berendezések megalkuvást nem turo, és személyes igényekre is szabható ismérveitol, hogy az általuk közvetített életérzésekkel komoly anyagi ráfordítások is boségesen megtérülnek. Ismeroseik, akik hajlandóak voltak elismert márkák és megbízható kivitelezok ajánlatait az ésszeruség határain belül elonyben részesíteni, meg fogják ezt erosíteni.
(Sok esetben vannak természetesen olyan ajánlataink, amelyek nem jelentenek minoségi megalkuvást, és mégis kifejezetten elonyösek megrendeloink számára.)

 
 

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

Termékek:

Ablak
Ajtó
Árnyékolástechnikai termék
Garázskapu
Tetőtéri ablak
 
Márkák: 

Holzteam
Hörmann
Novoferm
Rehau
Roma
Velux
Westag
 

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.